طرز تهیه لازانیا پنیری خوشمزه

مواد لازم برای پخت لازانیا

  • گوشت گوساله : ۴۵۰ گرم
  • پیاز : ۱/۳ پیمانه
  • روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
  • سیر : ۲ تا ۳ حبه
  • سس گوجه : ۴۵۰ گرم
  • پودر آویشن : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • برگ بو : دو عدد
  • نمک : نصف قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شکر : نصف قاشق چایخوری
  • جعفری : دو قاشق غذاخوری
  • لازانیا : ۶ تا ۸ ورق

مواد لازم برای تهیه سس پنیری

  • پنیر ریکوتا : ۴۵۰ گرم
  • پنیر کاتیج : ۴۵۰ گرم
  • شیر : ۱/۳ پیمانه
  • پنیر موزارلا : ۴ پیمانه
  • تخم مرغ : یک عدد
  • جعفری : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه لازانیا پنیری

برای تهیه لازانیا پنیری ابتدا درون تابه ای مناسب مقداری روغن زیتون بریزید و پیازها را درون روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. سیر را به پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

گوشت چرخ کرده را به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و هم بزنید تا گوشت به خوبی سرخ شود. در مرحله بعدی طرز تهیه لازانیا پنیری یک پیمانه از سس گوجه را به مخلوط گوشتی اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید و اجازه دهید تا مخلوط گوشتی به مدت چند دقیقه روی حرارت گاز باقی بماند سپس یک پیمانه دیگر از سس گوجه را به همراه برگ بو و نمک و فلفل و پودر آویشن و شکر و جعفری به مخلوط گوشتی بیفزایید و مواد را به خوبی هم بزنید و درب تابه را روی آن قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا مخلوط گوشتی پخته شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه لازانیا پنیری درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و لازانیا را درون آب در حال جوش بریزید تا پخته شود سپس لازانیا را درون آبکش بریزید.

برای تهیه سس پنیری مخصوص لازانیا درون ظرفی مناسب پنیر ریکوتا و پنیر کاتیج و شیر و جعفری و تخم مرغ و یک پیمانه از پنیر موزارلا را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط مواد را به خوب هم بزنید.

فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس دو قاشق غذاخوری از سس گوشت را در کف ظرف مورد نظر خود پخش کنید.


سه ورق لازانیا را در کنار یکدیگر پهن کنید به صورتی که لبه های آن ها مقداری روی یکدیگر بیفتند.

اگر ۸ ورق لازانیا می خواهید سس ها را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. روی لایه سوم نصف سس گوشت را بریزید. روی لایه چهارم نصف سس پنیری را بریزید. روی لایه پنجم یک پیمانه از پنیر موزارلا را به صورت مساوی بپاشید.


روی لایه ششم سه ورق لازانیا قرار دهید و برای طبقه دیگر نیز به همین ترتیب ادامه دهید و روی ظرف را با کمک فویل بپوشانید به صورتی که هیچگونه درزی برای عبور هوا باقی نماند همچنین باید توجه داشته باشید که فویل با پنیر برخورد نکند و در صورت امکان بهتر است از خلال دندان مشابه تصویر زیر استفاده کنید تا فویل با پنیر برخورد نکند.



در مرحله آخر طرز تهیه لازانیا پنیری ظرف حاوی لازانیا را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید و در ۵ دقیقه آخر فویل را بردارید تا پنیر روی سطح لازانیا سرخ و طلایی رنگ شود و بعد از مدت ذکر شده ظرف لازانیا را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا لازانیا پنیری به مدت ۲۰ دقیقه خنک شود سپس لازانیا را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید. در صورت تمایل می توانید برای تزیین کردن لازانیا پنیری از روش های تزیین لازانیا استفاده کنید.


طرز تهیه شیرینی صخره ای خوشمزه و متفاوت

شیرینی صخره ای همچون شیرینی پا درازی ، شیرینی قندی، شیرینی کنجدی، شیرینی بهشتی و… با مواد اولیه کم و در دسترس تهیه می شود و نیاز به زمان پخت زیادی ندارد. در ادامه همراه ما باشید و از طرز تهیه شیرینی صخره ای دیدن نمایید.

مواد لازم  :

  • آرد ۲۰۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۲ قاشق
  • شکر ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری
  • دارچین، هل هر کدام ۱ قاشق چای خوری
  • کشمش و مربای پوست پرتغال ۱۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی صخره ای

روش تهیه این نوع شیرینی بسیار ساده است، به این صورت که ابتدا آرد و کره را در داخل ظرفی با هم مخلوط می کنیم. سپس شکر، پودر کاکائو، بکنگ پودر و ادویه هایی مثل هل و دارچین را به آن اضافه می کنیم.

در این مرحله تخم مرغ و شیر را در ظرفی جداگانه هم زده و به مخلوط قبلی اضافه می نماییم. در پایان کشمش و مربا را اضافه می کنیم.

حال مواد آماده شده شیرینی را در داخل فر قرار می دهیم، برای راحتی این کار می توانید یک قاشق از این مواد را بردارید و در سینی فر بریزید. (برای نتیجه گیری بهتر شیرینی ها را با فاصله از یکدیگر روی سینی فر بریزید تا بعد از پخت به یکدیگر نچسبند) ۱۵ دقیقه برای پخت این شیرینی زمان می دهیم، سپس آن را از فر خارج می کنیم.

توجه داشته باشید برای تهیه این شیرینی لازم است، فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا شیرینی صخره ای خوشمزه و فوق العاده ایی داشته باشید.

سوپ هویج و گشنیز

سوپ هویج و گشنیز


مواد لازم: پیاز(یک عدد)، سیب زمینی(یک عدد)، هویج(یک عدد)،گشنیز(به میزان کمی)، روغن(به میزان کمی)


برای تهیه سوپ هویج ابتدا ظرف مناسبی را بر روی شعله بگذارید. سپس مقداری روغن در تابه یا قابلمه کوچک ریخته و پیاز را خرد کنید. پیاز خرد شده را به میزان کمی در تابه تفت دهید. آن گاه در ادامه هویج و سیب زمینی خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ برای نوزاد, باید برای پخت مواد به آن آب اضافه شود. در آخر نیز گشنیز را به مواد داخل تابه اضافه کنید. این سوپ را زمانی از روی شعله بر می دارید که کاملاً پخته و له شده باشد و اثری از هویج و سیب زمینی در آن نباشد.

طرز تهیه سوپ برای نوزاد

سوپ اسفناج


مواد لازم: اسفناج، لپه(یک دوم پیمانه)، سیر(یک عدد) و پودر آنغوزه


ابتدا لپه ها را از شب قبل خیس کرده و آماده کنید. آن گاه لپه را در ظرف مناسبی بپزید. در ادامه اسفناج های شسته شده را خرد و به لپه اضافه کنید. سپس یک عدد سیر را به صورت کامل به مجموع مواد اضافه و در پایان نیز پودر آنغوزه و آب را به میزان کمی به سوپ بیفزایید. بعد از طی مدتی می توانید سوپ را به نوزاد بدهید. البته باید تمام مواد کاملاً له باشند و اثری از لپه و اسفناج نباشد. برای له کردن می توانید در نهایت از میکسر کمک بگیرید.