برای درست کردن گراتن مرغ و کدو ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید.
سپس مرغ را هم آب پز نمایید و مرغ پخته شده را به صورت تکه های ریز خرد کنید.
مرغ پخته شده و فلفل دلمه ای خرد شده و نصف سیر و فلفل و زردچوبه و نمک و
پودر آویشن و پودر پاپریکا را درون مقداری روغن تفت دهید تا رنگ مرغ عوض
شود سپس در تابه را روی آن قرار دهید تا مرغ با حرارت ملایم شعله گاز پخته
شود.
کدوها را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به دو طرف کدوها مقداری نمک
بزنید سپس کدوهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی رنگ و نرم شوند.
در مرحله بعدی دستور تهیه گراتن مرغ و کدو، سس گراتن را تهیه کنید. برای
تهیه سس گراتن کره را درون قابلمه ای کوچک بریزید و اجازه دهید تا کره ذوب
شود و باقی مانده سیر را درون کره مقداری تفت دهید سپس آرد را به مخلوط سیر
اضافه کنید و نصف شیر را هم به صورت آرام آرام به مواد سس بیفزایید و با
کمک همزن مواد سس را هم بزنید تا با شیر مخلوط شوند سپس باقی مانده شیر را
به مایه سس بیفزایید و سس را به صورت مداوم هم بزنید تا شیر داغ شود و سس
به قوام لازم برسد سپس پنیر پارمزان را به سس مخصوص گراتن بیفزایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه گراتن مرغ و کدو کف و اطراف ظرف نشکنی را با کمک روغن چرب کنید سپس سیب زمینی های پخته و حلقه ای شکل را در کف ظرف قرار دهید و در صورت تمایل مقداری نمک روی سیب زمینی ها بریزید. پیاز داغ را روی سیب زمینی ها بریزید و دو سوم از سس را روی مواد پخش کنید و کدوهای سرخ شده را نیز روی مواد گراتن بچینید و روی کدوها را با مخلوط مرغ و فلفل دلمه ای بپوشانید و باقی مانده سس را روی مواد بریزید و روی سس را با کمک پنیر پیتزا بپوشانید.
ظرف گراتن را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار دهید و بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه گریل بالای فر را روشن کنید تا پنیر ذوب شود و روی گراتن طلایی رنگ شود.
برای تهیه ناگت سبزیجات ابتدا فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود. گلچه های نصف یک عدد کلم را جدا کنید و درون غذاساز بریزید و گل کلم ها را آسیاب کنید تا به شکل برنج درآیند.
در مرحله بعدی طرز پخت ناگت سبزیجات کلم بروکلی را به مدت ۶ دقیقه بخارپز
کنید می توانید کلم بروکلی را درون مایکروفر نیز بخار پز کنید.
سبزیجات و سیر و پنیر را به همراه ادویه جات درون غذاساز بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.
تخم مرغ ها را درون ظرف جداگانه ای بکشنید و هم بزنید.
تخم مرغ های زده شده را به همراه یک پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان به مخلوط موادی که درون غذاساز هستند اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. توجه داشته باشید که هر چند وقت یکبار باید غذاساز را خاموش کنید و مواد را هم بزنید تا همه قسمت های مایه ناگت به اندازه یکسان با یکدیگر ترکیب شوند.
در این مرحله از طرز تهیه ناگت سبزیجات باقی مانده پودر سوخاری را درون
ظرفی مناسب بریزید و مواد ناگت را در اندازه های کوچک گرد کنید و آن ها را
درون پودر سوخاری بغلتانید.
ناگت های آماده شده را درون سینی چرب شده فر بچینید سپس سینی فر را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا ناگت ها ترد شوند.
اگر تمایل دارید ناگت ها را سرخ کنید باید درون تابه مقداری روغن بریزید
سپس روغن را داغ کنید و ناگت سبزیجات را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درون روغن
سرخ نمایید.
ناگت ها را می توانید بعد از آماده شدن درون ظرفی مناسب بچینید و به
زیبایی تزیین کنید و این غذای فرنگی خوشمزه را با سس خردل و سس کچاپ یا هر
نوع سس دلخواه خود میل کنید.
اغلب ما بارها شیر را با افزودنی های دیگر ترکیب نموده و سپس اقدام به نوشیدن آن می نماییم، ترکیبات رایج شیر که طرفداران زیادی در ایران دارند شامل: شیرپسته، شیر نسکافه، شیر کاکائو، شیربادام، شیر موز و… می باشند.
شیر کاکائو از نوشیدنی های فوق العاده ای است که برای تهیه آن از شیر و شکلات و مواد شیرین کننده استفاده می شود. در طرز تهیه شیر کاکائو به جای کاکائو می توان از شکلات استفاده کرد. کاکائو به عنوان نوعی ماده آرام بخش یا ضد افسردگی تلقی می شود و در گذشته نیز به عنوان دارو کاربرد داشته است. به طور کلی مصرف شکلات یا پودر کاکائو در ایجاد آرامش و شادی بسیار تاثیر گذار است. به همین خاطر در بسیاری از خوراکی ها مانند بیسکوییت، بستنی، ویفر، دنت و… از کاکائو استفاده می شود.
شکر و کاکائو را با هم مخلوط و یک دست کنید.حالا مقداری از شیر را به مخلوط شکر و پودر کاکائو اضافه کنید.
با این مقدار شیر متوجه می شویم که آیا شکر و پودر کاکائو با هم تناسب دارند؟ بعد از اضافه کردن این مقدار شیر، شروع به هم زدن شکر و پودر کاکائو کنید تا به خوبی حل شوند.
در مرحله بعدی تهیه شیر کاکائو, شیر جوش را بر روی حرارت قرار دهید و به طور پیوسته هم بزنید.
این هم زدن را به اندازه ای ادامه دهید که هیچ گلوله ای در آن باقی نماند و همه مواد یک دست شود.
بعد از یک دست شدن مواد، اجاق را خاموش کنید و آرام با قاشق هم بزنید تا خنک شوند. زمان هم زدن بهترین موقع برای اضافه کردن بقیه شیر است.
شیر کاکائو آماده نوشیدن می باشد.
مواد لازم
سه لیتر آب را دریک قابلمه بزرگ بریزید و نمک را در آن حل کنید. در ادامه قابلمه را در کناری بگذارید. سر و ته پرتقال را جدا کنید و با یک وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت 5 ساعت در آب و نمک بخوابانید.
شکر و سه پیمانه آب و گلوکز را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر داخل آن حل شود.
پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و آن گاه با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار دهید. بعد از اینکه شکر حل شده چند جوش خورد، پرتقال های که از قبل به شکل حلقه برش داده اید را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مربا قوام بیاید.
در ادامه طرز تهیه مربای پرتقال خوشمزه، آب پرتقال به مواد در حال جوش اضافه کنید. بعد از چند جوش زدن شعله گاز را خاموش کنید.
در ادامه اجازه دهید مربای پرتقال 24 ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد از آن می توانید آن را در درون شیشه بریزید. شیشه مربای پرتقال را در یخچال قرار دهید.
برای شروع پخت سالاد دانمارکی, ابتدا مرغ را در یک قابلمه بجوشانید. پیاز را به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل آب قابلمه بریزید. حالا منتظر بمانید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. تخم مرغ ها را نیز داخل قابلمه ریخته و منتظر بمانید تا با آب و نمک آب پز شوند.
آن گاه در یک قابلمه جدا گانه، آب ریخته و آن را بر روی حرارت زیاد قرار دهید. بعد از جوشیدن آب، ماکارونی را داخل آب بریزید. بلافاصله بعد از ریختن ماکارونی، شروع به هم زدن کنید تا ماکارونی به هم نچسبد(البته می توانید کمی روغن و نمک نیز به آن اضافه کنید). بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ماکارونی را از روی حرارت برداشته و آبکش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. این روش را در تهیه سالاد ماکارونی نیز مورد استفاده قرار دادیم.
بعد از پختن تخم مرغ و مرغ زمان دهید تا سرد شوند. حالا سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. تخم مرغ را پوست بکنید و به همراه خیار شور خرد کنید