طرز تهیه سالاد دانمارکی خوشمزه

مواد لازم

  • خیار شور متوسط: ۵ عدد
  • سینه مرغ پخته شده: یک تکه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • پیاز کوچک: یک عدد
  • ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
  • ریحان خشک شده: یک قاشق غذا خوری
  • نعناع خشک شده: یک قاشق غذاخوری
  • ماکارونی صدفی: نصف بسته
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد دانمارکی

برای شروع پخت سالاد دانمارکی, ابتدا مرغ را در یک قابلمه بجوشانید. پیاز را به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل آب قابلمه بریزید. حالا منتظر بمانید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. تخم مرغ ها را نیز داخل قابلمه ریخته و منتظر بمانید تا با آب و نمک آب پز شوند.


آن گاه در یک قابلمه جدا گانه، آب ریخته و آن را بر روی حرارت زیاد قرار دهید. بعد از جوشیدن آب، ماکارونی را داخل آب بریزید. بلافاصله بعد از ریختن ماکارونی، شروع به هم زدن کنید تا ماکارونی به هم نچسبد(البته می توانید کمی روغن و نمک نیز به آن اضافه کنید). بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ماکارونی را از روی حرارت برداشته و آبکش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. این روش را در تهیه سالاد ماکارونی نیز مورد استفاده قرار دادیم.

بعد از پختن تخم مرغ و مرغ زمان دهید تا سرد شوند. حالا سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. تخم مرغ را پوست بکنید و به همراه خیار شور خرد کنید
در مرحله بعدی تهیه سالاد دانمارکی, مواد خرد شده را با ماکارونی مخلوط کنید. ماست و ادویه، سس مایونز و سبزیجات خشک را با هم میکس کنید و هم بزنید.
در نهایت مخلوط  به دست آمده را به سایر مواد اضافه و هم بزنید.
بهتر است این کار را با چنگال انجام دهید تا مواد به خوبی یک دست شوند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.