طرز تهیه گراتن مرغ و کدو

مواد لازم

  • سینه مرغ : یک عدد
  • کدو : سه عدد
  • پیاز داغ : ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده : یک قاشق مرباخوری
  • سیب زمینی : دو عدد
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • شیر : یک لیوان
  • آرد گندم : یک قاشق غذاخوری
  • کره : ۳۰ گرم
  • پنیر پارمزان : دو تا سه قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا : به مقدار لازم
  • پودر آویشن : یک قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا : یک قاشق چایخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن مرغ و کدو در منزل

برای درست کردن گراتن مرغ و کدو ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید.

سپس مرغ را هم آب پز نمایید و مرغ پخته شده را به صورت تکه های ریز خرد کنید.
مرغ پخته شده و فلفل دلمه ای خرد شده و نصف سیر و فلفل و زردچوبه و نمک و پودر آویشن و پودر پاپریکا را درون مقداری روغن تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود سپس در تابه را روی آن قرار دهید تا مرغ با حرارت ملایم شعله گاز پخته شود.
کدوها را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به دو طرف کدوها مقداری نمک بزنید سپس کدوهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی رنگ و نرم شوند.


در مرحله بعدی دستور تهیه گراتن مرغ و کدو، سس گراتن را تهیه کنید. برای تهیه سس گراتن کره را درون قابلمه ای کوچک بریزید و اجازه دهید تا کره ذوب شود و باقی مانده سیر را درون کره مقداری تفت دهید سپس آرد را به مخلوط سیر اضافه کنید و نصف شیر را هم به صورت آرام آرام به مواد سس بیفزایید و با کمک همزن مواد سس را هم بزنید تا با شیر مخلوط شوند سپس باقی مانده شیر را به مایه سس بیفزایید و سس را به صورت مداوم هم بزنید تا شیر داغ شود و سس به قوام لازم برسد سپس پنیر پارمزان را به سس مخصوص گراتن بیفزایید.


در مرحله بعدی طرز تهیه گراتن مرغ و کدو کف و اطراف ظرف نشکنی را با کمک روغن چرب کنید سپس سیب زمینی های پخته و حلقه ای شکل را در کف ظرف قرار دهید و در صورت تمایل مقداری نمک روی سیب زمینی ها بریزید. پیاز داغ را روی سیب زمینی ها بریزید و دو سوم از سس را روی مواد پخش کنید و کدوهای سرخ شده را نیز روی مواد گراتن بچینید و روی کدوها را با مخلوط مرغ و فلفل دلمه ای بپوشانید و باقی مانده سس را روی مواد بریزید و روی سس را با کمک پنیر پیتزا بپوشانید.


ظرف گراتن را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار دهید و بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه گریل بالای فر را روشن کنید تا پنیر ذوب شود و روی گراتن طلایی رنگ شود.



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.