دستور تهیه رت بیف مکزیکی

رست بیف از انواع غذاهای مکزیکی خوشمزه و لذیذ است که با گوشت گوساله تهیه می شود و شما می توانید این غذای بی نظیر را برای آخر هفته خود در منزل بپزید و از طعم آن نهایت لذت را ببرید.


مواد لازم برای ۱۲ نفر 

  • گوشت گوساله فیله ای : ۱۵۰۰ گرم
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : دو قاشی غذاخوری
  • فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • پیاز بزرگ خرد شده : یک عدد
  • سس تاباسکو : یک قوطی
  • فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
  • سس تند : ۱۰۰ گرم
  • پودر سیر : یک قاشق چایخوری

روغن زیتون را درون ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید سپس گوشت را درون روغن زیتون سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه رست بیف گوشت را درون آرام پز قرار دهید و روی آن پیاز خرد شده بریزید سپس سس تاباسکو و پودر فلفل قرمز و فلفل قرمز را به گوشت اضافه کنید.

مقداری آب نیز درون آرام پز بریزید توجه داشته باشید که میزان آب باید تا یک سوم ارتفاع گوشت باشد.

در آرام پز را ببندید و شعله گاز را زیاد کنید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۶ ساعت پخته شود و اگر بعد از این مدت زمان هنوز گوشت پخته نشده باشد حرارت شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۲ تا ۴ ساعت دیگر پخته و نرم شود.

گوشت را درون ظرفی مناسب قرار دهید و با کمک دو عدد چنگال گوشت را تکه تکه کنید و به صورت ساندویچ این نوع غذای خوشمزه را سرو کنید همچنین می توانید رست بیف را به همراه برنج نیز میل کنید


طرز تهیه رست بیف مکزیکی با آرام پز 

برای پخت رست بیف چربی های اضافه گوشت را بگیرید و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.