مواد لازم: اسفناج، لپه(یک دوم پیمانه)، سیر(یک عدد) و پودر آنغوزه
ابتدا لپه ها را از شب قبل خیس کرده و آماده کنید. آن گاه لپه را در ظرف مناسبی بپزید. در ادامه اسفناج های شسته شده را خرد و به لپه اضافه کنید. سپس یک عدد سیر را به صورت کامل به مجموع مواد اضافه و در پایان نیز پودر آنغوزه و آب را به میزان کمی به سوپ بیفزایید. بعد از طی مدتی می توانید سوپ را به نوزاد بدهید. البته باید تمام مواد کاملاً له باشند و اثری از لپه و اسفناج نباشد. برای له کردن می توانید در نهایت از میکسر کمک بگیرید.