شیرینی صخره ای همچون شیرینی پا درازی ، شیرینی قندی، شیرینی کنجدی، شیرینی بهشتی و… با مواد اولیه کم و در دسترس تهیه می شود و نیاز به زمان پخت زیادی ندارد. در ادامه همراه ما باشید و از طرز تهیه شیرینی صخره ای دیدن نمایید.
روش تهیه این نوع شیرینی بسیار ساده است، به این صورت که ابتدا آرد و کره را در داخل ظرفی با هم مخلوط می کنیم. سپس شکر، پودر کاکائو، بکنگ پودر و ادویه هایی مثل هل و دارچین را به آن اضافه می کنیم.
در این مرحله تخم مرغ و شیر را در ظرفی جداگانه هم زده و به مخلوط قبلی اضافه می نماییم. در پایان کشمش و مربا را اضافه می کنیم.
حال مواد آماده شده شیرینی را در داخل فر قرار می دهیم، برای راحتی این کار می توانید یک قاشق از این مواد را بردارید و در سینی فر بریزید. (برای نتیجه گیری بهتر شیرینی ها را با فاصله از یکدیگر روی سینی فر بریزید تا بعد از پخت به یکدیگر نچسبند) ۱۵ دقیقه برای پخت این شیرینی زمان می دهیم، سپس آن را از فر خارج می کنیم.
توجه داشته باشید برای تهیه این شیرینی لازم است، فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا شیرینی صخره ای خوشمزه و فوق العاده ایی داشته باشید.